Thursday, 23 February 2012

RINDU KAMI PADA MEREKA







ASSALAMUALAIKUM W.B.T

dari petang tadi duk menahan nak menaip tuk malam nih. bkn ape , just special for SOMEONE. .  ye la , sebabnya sekarang kami senasib ! HUHUHU. . nasib badan la sayang oi. laki kami keje 24 hours da start ari nih , jaoh plak tuh . . tapi takpe , untuk mase depan kan. . ??



aku update blog mlm nih pun khas bt ANEM + AMI tau . . yea , khas bt depa sbb aku nk cuba sampaikan kat Ami yg kekasih hati ko tuh , hari2 duk bgtaw aku dye rindu ko tau . . rindu sesangat .  .yela , berjauhan kan . .yea , aku paham ape yg Anem rase coz skarang aku merasa lebih dr ko Anem ! aku lagi la tersangat rindu :( .  .tapi pe boleh buat kan. . berdoa jew semoga ALLAH bg peluang utk lepaskn rindu tuh . .  


*anem

firstly , aku harap ko tak tanye aku , mane aku dapat pic ko yg kwn aku ckp ko nie cun nih  ,, . . alahai sayang , aku kan dak computer . . HAHAH! (buat2 taw kan..) walhal , semua org lain tahu kot camne nk buat kan. . alahai . . aku just bt entry sal ko sbb aku nak ko tahu yg aku pun rase mcm ko rase saat nih. . RINDU YG TERAMAT SANGAT! kan?? kalo ko nk tahu , hari2 aku nangis sbb rindu bf aku. . aku tahu  ,ko pun akan lalui semua tuh,. . mmg la, bile xde depan mate reti lak kite nk ingat tiap mase kan..? so , aku arap ko sabar + tabah la babe . . tak lame pon. . then , at least ko da jmpe last 2 weeks kan..?? aku??last 2 months okey! lagi lame babe. .  rindu tahap gapan! HAHAHA. . 


*ami

 AMI, ketahuilah awek ko tuh , rindu giler kat ko taw. . aku cube bt entry sal korang sbb aku kesian kn anem tuh . .sunyi tanpa ko kat senawang tuh. . aku tak ckp aku tak rindu bf aku mcm dye rindu ko tp ko ingat la yea.  .she love you damn much ! hopefully korang hepy selalu :)
*aku ad bukti yg anem rindu kat ko . .



hopefully , korang hepy selalu yea. . *sayangkoAnem

pada MUHAMMAD ZUL FADLI BIN ZAKARIA, kali nie sy bt entry sal rindu-rinduan diorang tak brmakne sy x rindu awk taw. . sy rindu awk sgt2 ! sy simpan jew semua 2 sbb sy xnak awk fikir semua 2. . sy nk awk fokus bt keje awk . .sy nk awk keje elok2. . sy syg awk sgt2 ! janji pada sy , jage diri awk utk sy . . sy perlukan awk di sisi sy . .maafkn sy utk kisah hitam antara kita tempoh hari . .sy x sanggup kehilangan awk. . 



p/s : to anem , sorry , aku amek pic ko tanpa izin and aku cuba sampaikan rindu ko kat Ami yea. . nie jew aku mampu buat. . bdw , iloveyou :)

4 comments:

  1. senawang???da dkt da tu...taman ape??keje mane??

    ReplyDelete
  2. hope korang ade jodoh

    sweet couple

    follower ke 23

    ReplyDelete
  3. nice blog :)
    jom jamu mata dengan design kad2 yang cantik++boleh tmbah kenalan :)
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003470518425

    ReplyDelete